Podcast 5 – Anne-Mieke Sengers van ‘Lente Atelier’

In gesprek met Anne-Mieke Sengers van Lente Atelier. In Lente Atelier is alles vrolijk en Anne-Mieke weet hoe je zaken moet aanpakken. Het interview vond plaats in haar woonkamer en wat jammer dat je met podcasten dan weer geen beeld ziet :-). In een sfeervolle, inspirerende ruimte praten we over hoe haar zaak begonnen is. Heel inspirerend om te horen hoe Anne-Mieke tot het oprichten van een eigen bedrijf is gekomen. Bij Lente Atelier kun je terecht voor creatieve workshops. Tevens kun je er op bestelling een waardevol persoonlijk cadeau laten maken.

Kijk vooral even op de website van lente-atelier.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s