Podcast 3 – Wendy Honingh van ‘Honingh voor de ziel’

Met niemand minder dan Wendy Honingh ben ik in gesprek tijdens een wandeling door het prachtige natuurlandschap van Mijdrecht. Wendy is energetisch therapeut voor meer emotioneel evenwicht. Het is erg prettig om naar Wendy’s stem te luisteren en nog meer naar dat wat er gezegd wordt. Door de wind is de opname helaas wat zacht maar ik vind het interview te waardevol om niet te plaatsen. Heel veel luisterplezier.

Voor meer informatie verwijs ik je door naar honinghvoordeziel.nl.

Een gedachte over “Podcast 3 – Wendy Honingh van ‘Honingh voor de ziel’

  1. Mooi gesprek tussen jullie twee! Ik ken Wendy via een workshop en daarna individueel en ze is van grote waarde geweest op een moment dat ik behoorlijk met mezelf in de knoei zat. Nu, een paar jaar later en dit gesprek gehoord hebbende, leer ik weer van haar. En haar stem doet inderdaad wat met je!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s